Veranderen

Voor mij is veranderen de normaalste zaak van de wereld. De enige constante is verandering zeg ik altijd.

Ook Triskelion Advies was nodig aan verandering toe.  Één van de veranderingen was een nieuwe website. Na verschillende lay-outs te hebben doorlopen, staat de site inmiddels online.

Daarbij is ook de Blog nog eens onder de loep genomen. Doordat alles op verschillende plekken stond kostte het extra effort om de blog te onderhouden, waardoor dit niet regelmatig genoeg plaats vond. Én ik ben niet voor niets voor Slimmer werken daar waar dat mogelijk is. Vandaar dat de blog is verschoven naar de website, alles onder 1 dak.

Je kunt natuurlijk gewoon via een RSS feed op de hoogte blijven van mijn nieuwe Blog berichten. Ik zou het leuk vinden als je lezer blijft van mijn berichten.

De andere veranderingen kun je lezen op mijn website en in mijn nieuwsbrief. Ze hebben alles te maken met diverse samenwerkingen.

Advertenties

Over Sandra Galjaard

Zeer enthousiaste, passionele, inspirerende en motiverende organisatie adviseur. Eigenaar van Triskelion en Empower Your Brand. Echte kenniswerker. Aanhanger van anders werken en leven, sociale innovatie en empowerment. Motto: Mensen maken het verschil. De verandering begint bij jou! Werkt met de 3-eenheid mens-organisatie-ict maar ook hoofd-hart-handen. Altijd schakelen tussen het grotere geheel en de details. Altijd zoeken naar bruggen en verbindingen.
Dit bericht werd geplaatst in kennisdelen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s